Modeller sökes

Ni har väl inte missat att vi är på jakt efter modeller till vår bloggfest? Tidigare har vi efterlyst kvinnliga modeller över 18 år och vi har fått ihop ett gott gäng, men fler modeller går åt. Vi söker nu även manliga modeller.

Så är du sugen på att uppleva denna otroligt grymma fest tillsammans med oss så tycker jag att ni ska höra av er till oss!

20% rabatt hos Cocoo.se

Vi har ett samarbete med www.cocoo.se som ger er 20% rabatt på deras sortiment. Ange koden bloggfest vid beställning. Gäller fram till 9/5.

Mer sponsorpaket

Idag har vi fått en del nya sponsorer och det tackar vi hjärtligt för. Men tänkte nu att vi ska prata lite om några vars paket har kommit (har ytterligare 2 som jag faktiskt inte hunnit hämta ut än men tar de sen).

Först har vi underbara www.paxlux.se som i sista stund bestämde sig att höja värdet på produkterna till goodiebagen och dessa är dessutom en "limited edition". Hur flott känns inte det?

Sen är det ett härligt makeup-paket från www.sthlmcompany.com, väldoftande paket från www.aromashopen.se och något riktigt läckert från www.happybling.se

Blir ni nyfikna? ;)Ny sponsor

Fick en ny sponsor idag. Jag talade tidigare i telefon med den mycket trevliga Christian på www.majsans.com. De sponsorar med ett plagg var till våra VIP-bloggare. Hur bra som helst!

Nu vet vi INTE exakt vilka plagg det blir än (och det blir nog lite olika) men detta var en favorit som vi hittade på hemsidan:

 

Digitala presentkort

Vi har samarbeten med en massa helt otroliga företag ioch med denna bloggfest, det är så kul att vi får så mycket positiv respons! Vi vill så klart inte avslöja goodiebag-innehåll eller priser i förväg, det ska ju bli en överraskning men några små glimtar vill vi dela med oss av. Med www.weskins.se kör vi en liten annorlunda variant och ger VIP-bloggarna digitala presentkort som de kan shoppa loss för hos Weskins. 

Weskins erbjuder skins som skyddar din smartphone, ipad eller laptop samtidigt som de gör den personlig. Det finns många fina designs att välja mellan eller så kan man ladda upp en egen bild.

Två av mina favoriter:Hör oss i radio!

Vi fick precis ett samtal från Sveriges Radio Jönköping som uppmärksammat oss och vår bloggfest!

Så på onsdag 18/4 kan ni höra oss på P4 Jönköping mellan kl 8.20-9.00 där vi kommer prata om vår bloggfest, våra egna bloggar och om vilka 10 jönköpingsbloggare som vi tycker om att följa. Missa inte det!

                                      
Klicka på loggan för att komma till Sveriges Radio Jönköping där ni kan lyssna på oss!

Modeller sökes

Det är många saker som behöver fixas inför den kommande bloggfesten.

Just nu är vi på jakt efter modeller. Vi söker både kvinnliga och manliga modeller. Utseende, längd eller etniskt ursprung spelar ingen roll då vi gillar mångfalld. Det enda kravet är att du är minst 18 år.

Så hör av er till oss om ni vill delta i en kväll utöver det vanliga!

Maila oss på jonkopingsbloggfest@mail.com

                 

Boendealternativ

Här nedan följer lite boendealternativ för er som kommer utifrån.

Boendealternativ:

1. Scandic Portalen (http://www.scandichotels.se/) Vi har fått specialpris på 800:-/dubbelrum. Ni mailar oss för bokning: jonkopingsbloggfest@mail.com
Förstaklassigt hotell som ligger i samma byggnad som nattklubben Karlssons salonger.

2. Elite Stora Hotellet (http://www.elite.se/sv/hotell/jonkoping/stora)
562:-/dubbelrum.
4-stjärnigt hotell som ligger ca 100 meter från Karlssons salonger. Just nu har de bra priser på helger! Måste dock bokas senast 7 dagar innan och är ej heller avbokningsbar.

3. Hotell Formule 1 (http://www.hotelformule1.com)
390:-/dubbelrum.
Billigare hotellvariant som ligger ca 4 km från nattklubben, det går dock direktbussar ofta och sent som stannar precis utanför.

4. A6 Vandrarhem (http://www.rocksjon.se/vandrarhem/)
Enkelrum: 419:-
Dubbelrum: 635:-
Flerbäddsrum upp till 8 pers 290:-/pers
Ca 3 km från nattklubben, går att gå men annars finns det även här direktbussar som går ofta och sent och stannar precis utanför.

5. Om inget av ovanstående passar listar jag här några hotell som är helt godkända och som alla ligger i nära gångavstånd:
www.johnbauer.se
www.grandhotel-jonkoping.se
www.profilhotels.se
www.comfort-jkpg.se


Om det är någon som reser själv och vill dela rum med någon annan eller flera andra, så hör av er så fixar vi ihop det!

Resalternativ:

Vi har fått förfrågning om samåkning från Stockholm, detta innefattar ju även orter på vägen som exempelvis Norrköping och Linköping. Hör av er om detta skulle vara av intresse.
Detta gäller även andra orter. Är ni intresserade av samåkning så hör av dig så fixar vi ihop er.

För övrigt så går det så klart både bussar (www.swebus.se, www.bus4you.se) och tåg (www.sj.se) till Jönköping. Stationen ligger centralt med endast ca 100 meter till nattklubben.
Vi har också flyg om det skulle vara av intresse, tror att det bokas billigast på www.flyglinjen.se/, här tar du dig med buss eller taxi från flygplatsen.

Det finns många alternativ, så om du gärna vill komma men känner dig osäker på boende och resa så hör av dig till oss. Vi hjälper dig personligen efter din förutsättningar.

Information om anmälan hittas här!

Freebra

Sponsorerna fortsätter att ramla in och det är hur kul som helst att så många är positiva till detta. Det kommer att bli bästa kvällen någonsin, I promise ;)

En sponsor vi fick klart idag är Freebra. Har själv inte testat denna smarta funktion men har hört att den ska vara super.
/Anna (eftersom Karin är tillbaka "in action" tänkte jag att det kunde vara lika bra att skriva vem som skriver vad så att ni hänger med!)

Kom på efterfesten!

Vi vill att alla ska ha möjlighet att komma på denna bloggfest, så därför har vi sett till att ha denna del av nattklubben (Lounge + dansgolv) hela kvällen.

Vi kör först en VIP-fest med speciellt inbjudna bloggare mellan 18-22, efter detta öppnar vi upp dörrarna för våra övriga gäster.
Alla som är över 18 och har en blogg kan anmäla sig och sina vänner. Det kommer att bli en helt fantastisk kväll och vårens absolut hetaste fest. Anmäl dig nu! (Vi kommer att återkomma med boendeinfo för er som kommer utifrån här snart).Information om boende hittas här!

Galen glamour!

Temat för festen är som sagt: Galen glamour. Detta tolkas precis som deltagarna själva vill (har inte ens funderat på min tolkning än..) Men detta kommer också att märkas under kvällen. Hade bland annat möte med en frisör igår som nu tacka ja till att deltaga. På vilket sätt återstår för er att se..
Frisören är Anna på den mycket fina och fräscha salongen HårDesign by Anna som ligger på öster i centrala Jönköping.

Fler sponsorprylar

Det ramlar redan in en massa härliga produkter från våra sponsorer. Både till goodiebagsen och tävlingarna. Kommer bli en hel del tävlingar både på VIP-festen och efterfesten. Riktigt bra vinstchans!


Ps: Imorgon kommer vi att skicka ut ett mail till de VIP-inbjudna angående boendealternativ och även resalternativ då vi har fått förfrågningar om detta. Förklarar mer i mailet, så håll utkik!

Första sponsorpaketet

Idag kom första paketet från våra sponsorer, mycket snabbt jobbat av dem. Säger inte vad det är.. Får bli en liten överraskning men kan säga att det är något roligt som kanske inte är nödvändigt att ha men kan vara bra i vissa sammanhang. Den du! ;)

Inbjudningarna

Till dig som har fått en VIP-inbjudning vill vi först säga att det vore jättekul om du vill komma på denna magiska kväll! Vi vill också be dig att svara så fort du har möjlighet. Svara gärna också om du inte kan komma, så att vi då kan ge din plats till någon annan. Tack!

Under nästa vecka kommer vi skicka ut information om boendealternativ till er som kommer utifrån. Vi har som det står i inbjudan specialpriser hos Scandic som ligger i samma byggnad som Karlssons salonger men vi kan också ger er information om andra alternativ.

Näst nästa vecka kommer vi också att ge information om efterfesten och hur man anmäler sig dit.

RSS 2.0